2020-as őszi divattrendek, amik már 70 éve is hódítottak

alon.hu

2020.09.18. 14:07

Trendi ruhadarabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Néhány trendi minta, ruhadarab sosem megy ki a divatból, és persze vannak olyanok is, amelyek egy kis időre eltűnnek, majd újra a középpontba kerülnek. A Premier Outlet összegyűjtött néhány kortalan darabot, amelyeket nagyanyáink is előszeretettel viseltek. Inspirálódj te is a retró képeket nézegetve, és ültesd át az őszi szettedbe a legkedveltebb divattippeket!

Tyúklábminta

Az idei ősz egyik nagy visszatérője a tyúklábminta, ami valójában kétszínű, általában fekete-fehér kis kockaszerű mintát jelent. Eredetileg a tweed kabátokon és kosztümökön Coco Chanel hozta divatba az 1930-as években. Ha a klasszikus fekete-fehér mintát választod, akkor érdemes az outfited többi darabját is ebből a két színből összeválogatni, esetleg egy piros táskát, vagy cipőt kombinálj hozzá, ha kicsit nőiesebbé varázsolnád a szetted. Egy biztos, ez a minta remekül beilleszthető az elegáns összeállításokba is.

2020-as őszi divattrendek - Farmer - Fortepan és Premier Outlet
2020-as őszi divattrendek - Fortepan és Premier Outlet

Kárókocka, kocka

Az őszi divat másik kedvelt motívuma a kockás, azon belül is a kárókockás. Felmenőink is előszeretettel választották ezt a designt, ami egy csinos szövetkabáton vagy egy rakott szoknyán, de akár egy elegáns chino nadrágon is remekül mutat. Ez esetben is a színek harmóniájára figyelj, és ha már van egy mintás anyag a szettedben, akkor egyszínű darabokat válogass mellé. A kockás egyébként a férfiaknak is remek választás, akár egy laza ingről, akár egy elegáns zakóról van szó.

Folytatásban: 2020-as őszi divattrendek, amik már 70 éve is hódítottak:
ami 2020 őszén biztosan hódít: a farmer,
az örök klasszikus: pöttyös, +1 kiegészítő: hajpánt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.