Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Kipróbáltuk a Skype ingyentelefont!

2004.02.23

Nem lehetetlen, hogy rosszul alszanak mostanság a távközlési cégek tulajdonosai, ami abszolút érthető lenne. Az ALON letesztelte a Skype ingyenes internetes telefont, s megállapította, hogy az biza; működik, s nem is akárhogy. Borul a telefonpiac?

Ahogy a győriek látják: A Népszabadság a régióközpont-vitáról

2004.02.21

„Győr vezető szerepe ugyanis józan ésszel gondolkodva megkérdőjelezhetetlen. Nagysága, gazdasági ereje, kultúrája, egészségügye, földrajzi fekvése, infrastrukturális lehetőségei miatt mindenekelőtt a folyók városa alkalmas a régió centrum szerepére.”

Szombathelyi reptér: Szárnyaló tervek

2004.02.17

Nagy visszhangot váltott ki egy osztrák vállalkozói csoportnak egy minapi szombathelyi bemutatkozása. A cég nemzetközi repteret álmodott a városba, irányítótoronnyal, 1600 méter hosszú kifutópályával. Közzétesszük a látványterveket is.

Sikertelen szombathelyi EU-pályázatok: Még a kispadon sem

2004.02.14

Az MDF részéről kemény kritika hangzott el azzal kapcsán, hogy a szombathely önkormányzat által benyújtott pályázatok még tartaléklistára sem kerültek az Európa Pályázat Előkészítő Alap (PEA) első fordulójában.

Minikönyvek közszemlén

2004.02.12

Érdekes kiállítással rukkolt elő a megyei könyvtár. A földszinti teremben a hónap végéig aprócska könyvek százait lehet megtekinteni. Még Lenin-klasszikust is találtunk.

A kommunisták már a piacnál vannak!

2004.02.22

Méltatlanul keveseknek tűnt fel, hogy a szombathelyi piac bejáratánál maga a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula gyűjtötte az aláírásokat a kórház-privatizációról szóló népszavazáshoz. Az álruhás Mátyás királyként a nép közé vegyülő politikussal néhány szót is váltottunk.

Vas megye közgyűlése a régióközpontért

2004.02.19

A Vas Megyei Közgyűlés nevében Markó Péter elnök felhívással fordul megye és a régió lakosságához, a közélet és a politika szereplőihez, azt kérve, hogy a régióközpont Szombathely legyen. A felhívást változtatás nélkül adjuk közre:

Valentin, plaza, csók mindenkinek

2004.02.15

A Fülöp-szigeteken 5 ezer pár csókolódzott nyilvánosan Valentin nap alkalmával. A Savaria Plazában három. Ne tessék vihogni, a populációs arányokat tekintve nem olyan rossz a helyzet, a nők szerint különben sem a méret a lényeg.

Médiafront: A szombathelyi rádión a sor?

2004.02.13

Az MSZP szerint politikai okok miatt szűntetik meg a Magyar Rádió Szombathelyi Regionális Stúdióját. Információink szerint még nincs végleges döntés.

Linux: Lopakodás a reflektorfénybe

2004.02.11

A Linux már régóta kedves a programozói szíveknek, és legújabban nem csak azoknak. A BBC egy közérthető írást szentel e sokak számára még mindig misztikus operációs rendszer múltjának, jelenének és jövőjének. Elgondolkodtató tények és következtetések. Népművelés.

.