Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Kampányfinis: Kiss Péter hazai pályán

2004.06.11

A Park Hotel Pelikánban tartott sajtótájékoztatóján a kancelláriaminiszter ”sztrádaépítést” pedzegetett, miközben felmelegítette a régióközponti álmokat. Utóbb kaptunk egy sajtóközleményt sikeres termofor kémény-pályázatokról is.

Lépcsőzetesen hidalunk le

2004.06.09

A Centenáris-híd forgalomból való kivonása a megyeszékhely közlekedését alapjaiban rengette meg. A tervek szerint a felújítási munkák ősszel kezdődnek, a személyautók decembertől vehetik majd idénybe, a végleges átadás 2005 júniusában lesz.

Szombathelyre is jön a Lidl

2004.06.07

Ősztől várhatóan újabb front nyílik a szombathelyi élelmiszerár-háborúban. Információink szerint ekkor nyitja meg a megyeszékhelyen üzletét az olcsó árairól és a kőkemény üzletpolitikájáról ismert német Lidl. Az 1400 négyzetméteres áruházat már építik a Hunyadi úton.

Draskovics Tibor Szombathelyen járt

2004.06.03

A város és a megye gazdasági vezetői és politikusai nagy számban képviseltették magukat azon az előadáson, melyet Draskovics Tibor pénzügyminiszter tartott csütörtökön a Vállalkozói Központban. Mi meg kommentáljuk.

Éhen Gyula Hét

2004.06.01

Teltházas könyvbemutatóval kezdődött, majd szerdától vasárnap hajnalig főként sport és szórakoztató rendezvényekkel folytatódik Szombathelyen az Éhen Gyula Hét. A szervezők nem titkolják hagyományalapításai szándékukat.

.