Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Szülinapi traccsparti polgármesterekkel

2005.10.22

Tizenöt éves a szombathelyi önkormányzat, ez alkalomból hívta szülinapi (traccs)partira a városi televízió a két ex és a jelenlegi polgármestert a stúdióba. Ha valaki éles vitára, az elmúl másfél évtized történéseinek felhánytorgatásra, vagy épp a ciklusokon áthúzódó problémák megvitatására számított, csalódhatott, decens beszélgetés volt, alig-szurkapiszkákkal. Ha valaki figyelt, azért összeállt a kép, miért tart ott a város, ahol.

Október 23-ai ünnepségek Szombathelyen

2005.10.19

Szombaton és vasárnap ezekre a hivatalos és nyilvános városi rendezvényekre kerül sor október 23. alkalmából.

Polgármestert választ Bécs - A 16 évesek is szavazhatnak

2005.10.19

Míg mi itthon az 56-os forradalomra emlékezünk, addig Bécs lakosai a jövőjükről döntenek a hétvégén. Az önkormányzati választások idei fordulójának újdonsága, hogy a 16 évesek is az urnákhoz járulhatnak.

A szocialisták beérték a Fideszt

2005.10.18

A Gallup legújabb adatai szerint a biztos választók körében a szocialisták beérték, sőt kis mértékben be is előzték a Fideszt. Továbbra is gyengélkedik az SZDSZ, és ismét számolni kell a MIÉP-pel.

Turisztikai kiállítás 2005: Több lenne benne

2005.10.16

Első alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Régiós Turisztika Kiállítás Szombathelyen a Művelődési és Sportházban. Nagy várakozással indultunk a péntektől vasárnapig tartó háromnapos rendezvényre, amely sajnos nem azt nyújtotta, amit nyújthatott volna. A kiállítók véleménye is alaposan megoszlik. Őszi vásár helyett most ez van.

.