Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Liberális este miniszterrel, újságírókkal, Unicummal

2005.10.16

Az SZDSZ által szervezett Liberális Hét rendezvénysorozata keretében Szombathelyen járt Kovács Kálmán miniszter és R. Székely Júlia, a Magyar Hírlap újságírója. Az előbbivel az online újságírás örömeit és bánatait lehetett megvitatni, az utóbbival a liberális sajtó helyzetét. Nem kell megijedni, próbálunk rövidek lenni.

Kuncze Gábor a sárdobálásról és az elhülyült politikáról

2005.10.13

A most zajló Liberális Hét keretében Szombathely vendége volt az SZDSZ első embere. Kuncze Gábor egy sajtótájékoztató keretében azt mondta, a magyar politika a „végérvényes elhülyülés állapotában van”, pártja pedig ki szeretne maradni sárdobálásból.

Kőszeg a magasból

2005.10.12

A Vas megyei településeket légifotókkal bemutató sorozatunk újabb darabja . A 33 kép központi témája a történelmi belváros.

Vasvár is a Magyar Kultúra Városa

2005.10.11

A Magyar Kultúra Városa 2005 címet kapta ma délután Vasvár a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumától.

Egy sikertörténet ellehetetlenítése: Ki allergiás az allergológusra?

2005.10.10

Nem lehetetlen, hogy a közeljövőben kurta-furcsa véget ér Szombathely egyik egészségügyi sikertörténete, az Allergia-Asztma Ambulancia. A szövevényes történetről és a jelenlegi helyzetről Dr. Sóti László tartott hétfőn sajtótájékoztatót azzal a nem titkolt céllal, hogy talán a nyilvánosság ereje segíti az intézmény fennmaradását. Azt mondja, nem érti, mi történik itt. Mi sem.

Indul a Nyugat Rádió

2005.10.15

Új szombathelyi bázisú rádió indul napi 24 órás műsorszórással a hét minden napján. Az éter hullámain az FM 88.4 MHZ-en fogható 2005 október 17-től, míg az internet útján a címen érhetők el a műsorok.

Megszólal a Vasi Volán is diákbérlet-ügyben

2005.10.13

Váratlanul nagy hullámokat vetett a szombathelyi , amelyen azt firtatták, miért nem kaptak a diákok buszbérletet idén nyáron. Ezt követően érdekes szálakat pedzegetett egy néhány nap múlva érkezett , most pedig megszólal és az ügy újabb aspektusait tárja fel Tóth Andor, a Vasi Volán vezérigazgatója.

Food styling és magyar kenyérfestés

2005.10.11

Tudja ön, ki az a food stylist? Ő az, aki óriásepreket álmodik a képernyős joghurtba, nyálcsorgatósra koreografálja a plakátokon levő ételeket, ami miatt aztán azért fizetünk többet, hogy még nagyobbat csalódjunk a pénztártól való távozás után. A műfajt újabban a magyar pékek is felfedezték maguknak: festik a bolti barnakenyeret.

Allergiacentrum: A fenntartó álláspontja

2005.10.11

A szombathelyi ügyében az ALON telefonon megkereste a Vasútegészségügyi Kht. gazdasági igazgatóját, Varga Krisztinát, aki az ügyben az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Olvasói levél: A szombathelyi diákbérletek és az APEH

2005.10.09

Először is azt szeretném kérdezni, mit kap az, aki az eltűnt diákbérletek nyomára vezeti a Fideszt (Fidelitast)? Mert én úgy gondolom, hogy tudnék használható információval szolgálni. Talán.

.