Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Szóljon bátran hozzá!

2004.05.27

Apró, de lényeges technikai fejlesztést hajtottunk végre az ALON-on. A cikkek végén egy link segítségével ezután az olvasók elküldhetik hozzászólásukat.

Győr sem elégedett magával

2004.05.24

Érdekes írás jelent meg a múlt héten a Kisalföldben. Egy helyi egyetemi tanár arra keres magyarázatot, hogy miért érzik úgy a győriek, a városuk megállt a fejlődésben. Gondolatai számunkra is tanulságul szolgálhatnak.

Beindult az MSZP is: Katona Béla Szombathelyen

2004.05.21

Kampánypult, transzparens, szórólapok. Alakul a kampány Szombathelyen. Katona Béla a párt frakcióvezető-helyettese, Szabó Lajos megyei elnök és Tóth Kálmán alelnök tartott tájékoztatót pénteken, Magyarország az Európai Unióban címmel.

Számítógépek vasi középiskoláknak

2004.05.19

Mintegy harminc Vas megyei középiskola jutott igen komoly számítástechnikai felszereléshez egy minisztériumi pályázat nyomán. Az érintett iskolák egyenként 3-3,5 millió forintnyi fejlesztéseket hajthatnak végre. A számítógépek már az oktatásban is túlnőtték az informatika tantárgy kereteit.

Foglalkoztatási paktum: Válasz a bezárásokra?

2004.05.14

Az ellenzék kirohanásai ellenére nem nézi teljesen tétlenül a városvezetés a sorozatos elbocsátásokat Szombathelyen. 71 szervezet támogatásával Burány Sándor munkaügyi miniszter jelenlétében aláírták Szombathelyen a foglalkoztatási paktumot, melynek célja a térség munkaerő-piaci szereplőinek összefogása.

.