Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Linux: Lopakodás a reflektorfénybe

2004.02.11

A Linux már régóta kedves a programozói szíveknek, és legújabban nem csak azoknak. A BBC egy közérthető írást szentel e sokak számára még mindig misztikus operációs rendszer múltjának, jelenének és jövőjének. Elgondolkodtató tények és következtetések. Népművelés.

100 nap, amely nem rengette meg a világot

2004.02.06

Látszólag a kispályás politikai adok-kapok újabb epizódja volt Ágh Péter (Fidelitas) és Marton Zsolt (IDF) pénteki sajtótájékoztatója holmi vásárolt szavazatokról és fenyegetésekről. Ám ez az ügy – ellentétben az okmányiroda- és az Újságíró Klub-műbalhéval - akár komoly is lehet.

Vas megye nem egy Harlem

2004.02.06

A 2003-as bűnügyi helyzetet értékelték a megyei kapitányságon. Vas megye továbbra is nagyon biztonságos hely, viszont egyre nagyobb divat az ittas vezetés: minden éjjel 2-5 ittas vezető bukik meg. Szombathely a legfertőzöttebb minden tekintetben.

Magyarázatok: Az MSZP az okmányiroda- és a tévébotrányról

2004.02.04

Láthatóan az országos mintát követi a szombathelyi jobboldal, amikor valós, de nem különösebben súlyos problémák körül csap hangos lármát. A szocialisták meg nehezen barátkoznak a helyzettel. Sajtótájékoztatón jártunk.

Használtautó-biznisz

2004.02.01

Petíció ide, tüntetés oda, életbe lépett végül a jogszabály, mely szerint a külföldről behozott gépkocsik után regisztrációs adót kell fizetni. Gyorskörképünk alapján az derült ki, hogy amíg a használtautóval foglalkozók dörmögnek, a márkakereskedők még örülnek is az új helyzetnek.

.