Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Kipróbáltuk a Skype ingyentelefont!

2004.02.23

Nem lehetetlen, hogy rosszul alszanak mostanság a távközlési cégek tulajdonosai, ami abszolút érthető lenne. Az ALON letesztelte a Skype ingyenes internetes telefont, s megállapította, hogy az biza; működik, s nem is akárhogy. Borul a telefonpiac?

Ahogy a győriek látják: A Népszabadság a régióközpont-vitáról

2004.02.21

„Győr vezető szerepe ugyanis józan ésszel gondolkodva megkérdőjelezhetetlen. Nagysága, gazdasági ereje, kultúrája, egészségügye, földrajzi fekvése, infrastrukturális lehetőségei miatt mindenekelőtt a folyók városa alkalmas a régió centrum szerepére.”

Szombathelyi reptér: Szárnyaló tervek

2004.02.17

Nagy visszhangot váltott ki egy osztrák vállalkozói csoportnak egy minapi szombathelyi bemutatkozása. A cég nemzetközi repteret álmodott a városba, irányítótoronnyal, 1600 méter hosszú kifutópályával. Közzétesszük a látványterveket is.

Sikertelen szombathelyi EU-pályázatok: Még a kispadon sem

2004.02.14

Az MDF részéről kemény kritika hangzott el azzal kapcsán, hogy a szombathely önkormányzat által benyújtott pályázatok még tartaléklistára sem kerültek az Európa Pályázat Előkészítő Alap (PEA) első fordulójában.

Minikönyvek közszemlén

2004.02.12

Érdekes kiállítással rukkolt elő a megyei könyvtár. A földszinti teremben a hónap végéig aprócska könyvek százait lehet megtekinteni. Még Lenin-klasszikust is találtunk.

.