Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Savaria Karnevál (4): Péntek délelőtt, Ferences-kert

2003.08.22

Izzadságszag és porfelhő. Marcona harcosok állomásoznak városunk szívében, már napok óta. Vérszomjas gladiátorok és hős amazonok. A szüzek megrontója és a mobil WC.

Savaria Karnevál: Játék az isteni Claudiusról

2003.08.21

Könnyed, mégis igényes, szellemes és szórakoztató a Karneválszínház idei darabja. A Játék az isteni Claudiusról egészségesen szemtelen példabeszéd történelemről, politikáról, emberi és isteni esendőségről. Ha lehet, ne hagyjuk ki!

Savaria Karnevál (1): Elkezdődött

2003.08.20

Szerdán délelőtt 10 órakor a szombathelyi Fő téren megnyitotta kapuit az Öreg város vására, s ezzel hivatalosan kezdetét vette a Savaria Történelmi Karnevál. Az első jelek hatalmas érdeklődésről árulkodnak. Az Alpokalja-Online folyamatosan tudósít az eseményekről.

Lignitbánya: Mindenki egy ellen

2003.08.18

Talán fordulóponthoz érkezett a lignitbánya ügye. A szombathelyi politikai elit afféle lignitellenes koalíciót jelentett be hétfői sajtótájékoztatóján. Az is kiderült, sok a fehér folt a Nógrádszén Kft. és a föld alatt lapuló kincsek körül. Közben szaporodnak a tiltakozó aláírások - számuk 10 ezer körül jár.

Beugráltak a Guinessbe

2003.08.16

A Szombathelyi Szombathelyi Kötélugró Klub lányainak nem volt elég a világ- és Európa bajnoki cím. Ők a Guiness Rekordok Könyvébe is be szeretnének kerülni. A produkció sikerült, innen már nem rajtuk múlik.

.