Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Zenei aranybánya a Download.com-on

2004.06.15

Az internet legszimpatikusabb tulajdonságait, a nyitottságot és az egyetemes hozzáférést aknázza ki a Download.com közelmúltban indított zenei melléklete. Sok ezer szárnyait bontogató zenekar számait tölthetjük itt le, ingyen és legálisan. Japán goa és mongol hip-hop, stílus- és izgalomorgia.

Választási utórezgés: A jobboldal értékelt

2004.06.14

A választók hitelesítették Ipkovich György félévi bizonyítványát – kommentálták a választásokat jobboldali politikusok hétfőn a szombathelyi városháza előtt. A polgármestert nem szólítják fel lemondásra, de – mint mondták - egyértelmű a jelzés, hogy a városban rossz irányba mennek a dolgok.

Kampányfinis: Kiss Péter hazai pályán

2004.06.11

A Park Hotel Pelikánban tartott sajtótájékoztatóján a kancelláriaminiszter ”sztrádaépítést” pedzegetett, miközben felmelegítette a régióközponti álmokat. Utóbb kaptunk egy sajtóközleményt sikeres termofor kémény-pályázatokról is.

Lépcsőzetesen hidalunk le

2004.06.09

A Centenáris-híd forgalomból való kivonása a megyeszékhely közlekedését alapjaiban rengette meg. A tervek szerint a felújítási munkák ősszel kezdődnek, a személyautók decembertől vehetik majd idénybe, a végleges átadás 2005 júniusában lesz.

Szombathelyre is jön a Lidl

2004.06.07

Ősztől várhatóan újabb front nyílik a szombathelyi élelmiszerár-háborúban. Információink szerint ekkor nyitja meg a megyeszékhelyen üzletét az olcsó árairól és a kőkemény üzletpolitikájáról ismert német Lidl. Az 1400 négyzetméteres áruházat már építik a Hunyadi úton.

.