Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Nosztalgia Csillagvizsgáló - Falunap Hegyhátsálon 2003. szeptember 6.

2003.09.08

A jelentős, bár a Vas megye idegenforgalma által még fel nem fedezett Hegyhátsálon falunap rendeztetett. Csillagvizsgáló-avatás, ingyenkaja, politika és foci kispályán, népdalok, miegyebek. Munkatársunk dokumentált keményen.

Írás a toronyi lignitbánya mellett

2003.09.04

A Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány égisze alatt megjelenő gondola.hu néhány napja jelentette meg azt az Árampárti vélemény a zöldségek ellen című írást, amely megvédi az osztrák határ mellé tervezett szénbányát és erőművet.

Nyárikorcsolya

2003.08.28

A Veronik Jégrevü pénteki fellépése előtt ingyen korcsolyázásra invitálta a nagyérdeműt. A 30 fokos melegben extrémnek hangzó lehetőség a valóságban a prózainál is prózaibbnak bizonyult.

Amazónia: Tudjunk róla!

2003.08.27

Az internet sok borsot fog még törni a hazai könyv- és lemezboltok orra alá. Már ma is döbbenetes a választék a külföldi online-boltokban, arról nem is beszélve, hogy komoly pénzt takaríthatunk meg. Az Alpokalja-Online a világ legnagyobb webáruházát, az Amazont tesztelte le, hogy is működik ez a gyakorlatban. Tapasztalatainkat most megosztjuk olvasóinkkal.

Savaria Karnevál (5): A miniszter bort prédikált

2003.08.23

Péntek délután kihirdették a különböző kategóriák nyerteseit. A borverseny díjkiosztóján rövid beszédet mondott Dr. Németh Imre mezőgazdasági miniszter.

.