Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Tisztújítás előtt látványosan kettészakadtak a vasi szocialisták

2004.09.14

Zajlik az élet a szocialistáknál, hiszen hamarosan tisztújításra kerül sor a megyei szervezetnél. Kedden a szombathelyi elnökség ismertette álláspontját a sajtó előtt. Két jelölőlista, érdekes számarányok. Megyei elnök kerestetik, mi meg kommentálunk.

100 millió tűnt el Bucsu és Szombathely között

2004.09.10

A Magyar Hírlap pénteki vezércikke szerint a 89-es főút Szombathely és Bucsu közötti szakaszának építkezésekor egy állítólagos alvállalkozónak úgy fizettek ki közel százmillió forintot, hogy az egy kapavágást sem végzett az adott szakaszon. A céget állítólag nem ismeri sem a projektvezetőség, sem a megbízó, a Vas Megyei Állami Közútkezelő Kht.

Pályázatok: Adott a lehetőség - Már akinek

2004.09.08

A 2003. évben a pályázati nyertesként nagy dérrel-dúrral kihirdetett cégek közül többen nem jutnak hozzá a nekik jogosan járó pénzekhez. Pályázati anomáliák, avagy miért keseredik meg minduntalan a szánk sarka.

Elindult a tvszombathely.hu

2004.09.06

A városi tévé profilbővítése során egy internetes portállal is gazdagodott. A tvszombathely.hu érezhetően a nagy csatornák weboldalai által kitaposott utat kívánja követni.

Meghalt egy siklóernyős Szombathelyen

2004.09.04

Repülés közben kizuhant egy tandem siklóernyő utasa a szombathelyi repülőtéren, a szerencsétlenül járt ember szörnyethalt – értesült az Objektív Hírügynökség Bajkó Erikától, a Polgári Légiközlekedési Hatóság szóvivőjétől.

.