Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Sulinet szoftverek: Nem lesz ebből baj?

2003.12.22

Nem nehéz megjósolni, a Sulinet keretében vett pénztárcakímélő Linuxok jelentős részét legyalulják a fenyőfa alatt, s helyükre az amerikai óriás szoftvercég ablakait helyezik. Nem ünneprontásként, csak halk figyelmeztetésként jegyezzük meg, hogy a Sulinet keretében gépet vett vásárlók adatait megannyi helyen feljegyezték.

Ablánc csárda, Bük (Acsád)

2003.12.17

Vitathatatlanul ma is szól néhány indok amellett, hogy felkeressük a hajdan kultikus helynek számító Ablánc csárdát. Sajnos ellene is. A barátságos környezetért és a nyugalomért például a szokásosnál kissé mélyebben kell a zsebbe nyúlnunk.

Új menetrend:Több InterCity Budapestre

2003.12.13

Amennyiben a jövőben vasárnap székesfővárosunk felé igyekezve egy délutáni zsúfolt IC-re szállnánk, jó lesz a nyúlcipőt már szombaton, esetleg még előbb a lábunkra kötni, és loholni a helyjegyért, mert lemaradhatunk. A MÁV december 14-től bevezetésre kerülő új menetrendje több járatot ígér ugyan, de kevesebb kocsival futó vonatokat.

Sajtóreggeli a polgármesterrel

2003.12.11

Immár szokássá vált városunkban, hogy a város vezetése évente egyszer reggelire várja a helyi sajtót. Így volt ez csütörtökön reggel is, ahol szép számban jelentek meg a vasi írott és elektronikus média szereplői.

Szombathelyi zsírégető: Fitnesztermek, árak, szolgáltatások

2003.12.09

Közelednek az ünnepek, ami nem csak az ajándékok, hanem a súlyfeleslegek felhalmozásával is együtt jár. A töltött pulyka és a mákos bejgli támadását csak kevesen tudják kivédeni, így az újév a nagy fogadkozásokkal kezdődik: Idén lefogyok. Na de hogy, hol, mennyiért?

.