Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Szem-szájnak ingere: EU-csatlakozási ünnepségek Szombathelyen

2004.03.05

Európa kapujában fedőnévvel nagyszabású ünnepségsorozatra kerül sor a vasi megyeszékhelyen az EU-csatlakozás napjaiban. Példának okáért lesz szimfonikus tűzijáték meg Európa Reggeli, jön a tévé, miegymás.

A városvezetés "vizet prédikál, és bort iszik"

2004.03.04

„Több pénzt a polgármesternek, több pénzt az alpolgármesternek.” Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön a Fidesz MPP Szombathelyi Frakciója Szabó Gábor és Ágh Péter részvételével. Újabb ellenzéki kritika a város költségvetéséről.

Kipróbáltuk a Skype ingyentelefont!

2004.02.23

Nem lehetetlen, hogy rosszul alszanak mostanság a távközlési cégek tulajdonosai, ami abszolút érthető lenne. Az ALON letesztelte a Skype ingyenes internetes telefont, s megállapította, hogy az biza; működik, s nem is akárhogy. Borul a telefonpiac?

Ahogy a győriek látják: A Népszabadság a régióközpont-vitáról

2004.02.21

„Győr vezető szerepe ugyanis józan ésszel gondolkodva megkérdőjelezhetetlen. Nagysága, gazdasági ereje, kultúrája, egészségügye, földrajzi fekvése, infrastrukturális lehetőségei miatt mindenekelőtt a folyók városa alkalmas a régió centrum szerepére.”

Szombathelyi reptér: Szárnyaló tervek

2004.02.17

Nagy visszhangot váltott ki egy osztrák vállalkozói csoportnak egy minapi szombathelyi bemutatkozása. A cég nemzetközi repteret álmodott a városba, irányítótoronnyal, 1600 méter hosszú kifutópályával. Közzétesszük a látványterveket is.

.