Heti horoszkóp 2018. június 25. – július 1. – Kötöttségek és szabadság

Horoszkópunk minden héten

2018.06.24. 18:20

Rák – heti horoszkóp

A hét elején más emberek korlátozzák a szabad mozgásodat, vagy döntéseidet és te kötelességtudó módon igyekszel megfelelni az elvárásaiknak. Ugyanakkor érdemes elgondolkodnod azon is, hogy ez a helyzet így hosszú távon megfelel-e neked, ugyanis minden tulajdonság megvan benned, hogy ne téged irányítsanak, hanem te irányíts másokat.

A hét második fele a szokásosnál több érzelmet hoz számodra és lehet, hogy bűntudatot érzel majd egy megjegyzésed, vagy cselekedeted miatt. Ugyanakkor azt is meg kell értenie mindenkinek, hogy hosszú távon te rosszul tűröd a kötöttségeket és előbb-utóbb ki fogsz törni az olyan szituációkból, ahol nem a te szájízed szerint történnek a dolgok.

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele a vidámság és az optimizmus jegyében telik, de ügyelned kell közben arra, hogy a mohóság és mértéktelenség ne okozzon nálad olyan károkat, melyeket utána nehéz kezelni. Légy mértékletes, ha az ételről, italról, vagy bármilyen más drogról van szó. Arra pedig különösen ügyelj, hogy pénzügyileg csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.

A hét második felében a szellemi tevékenységek jellemeznek majd, de lesz közöttük unalmas papírmunka is, hiszen a számlákat fizetni kell és a szerződéseket teljesíteni kell. Ha utazást, vagy vásárlást tervezel, akkor most nagyon nézd meg, mit veszel és mennyiért, mert általában nem az első szembejövő ajánlat lesz a nyerő.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején türelemre és kitartásra lesz szükséged, hiszen olyan feladatokkal bíznak meg, melyekkel ki lehet vívni mások tiszteletét és megbecsülését. Ha jól teljesítesz, az elismerés sem marad el és nagyon fontos lépéseket tehetsz meg szakmailag igen rövid idő alatt. Minden elvesztegetett perc most duplán számít. Tedd oda magad!

A hét második felében egy kapcsolatodat illetően kezdeményezően kell fellépned, mert ha a másikra vársz, soha nem juttok ötről a hatra. Ugyanakkor türelmesnek is kell lenned, mert be kell látnod, hogy nem mindenki képes olyan gyorsan és határozottan dönteni dolgokról, mint te.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.