Heti horoszkóp 2018. június 25. – július 1. – Kötöttségek és szabadság

Horoszkópunk minden héten

2018.06.24. 18:20

Bak – heti horoszkóp

A hét elején korlátozásokkal szembesülhetsz, melyekkel nem tudsz ellenkezni. Talán valamilyen hibát, vagy szabálysértést követtél el és büntetést kapsz, vagy a munkahelyeden kerülsz bajba. Legyen az bármi, a legjobb, ha együttműködő vagy, akkor számíthatsz arra, ahogy a dologból gyorsan kikerülsz, és minden ott folytatódik, ahol abbamaradt.

A hét második felében egy érzelmi dráma kellős közepén találod magadat és tőled várják majd a megoldást. Lehet, hogy mindezek ellenére ki kellene maradnod most ebből, mert két dráma egy hétre már neked is sok. Próbálj meg eltűnni pár napra és ha lehet, még a telefont is felejtsd otthon. Meglátod, hogy hétfőre nélküled is elsimul majd minden.

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején tarts mértéket az élet örömeivel kapcsolatban, mivel most különösen hajlamos vagy rá, hogy elszaladjon veled a ló legyen az vásárlás, evés, vagy bulizás. Persze egy kicsit lazulni még nem bűn, de ha túltoljuk a dolgot, a másnap eléggé durva tud lenni. Főleg ha emellé egy üres pénztárca is tartozik.

A hét második felében váratlan hírt kaphatsz és emiatt valószínűleg módosítanod kell a terveidet. Ha már így esett, próbáld meg a dolgot a magad hasznára fordítani és igyekezz új emberekkel megismerkedni. A hét végén egy internetes kapcsolatodból randevú lehet, de légy óvatos az illetővel. Valami lehet, hogy nem stimmel vele.

Halak – heti horoszkóp

A hét elején gyakorlatilag hibátlanul dolgozol, ami még téged is meg fog lepni. A hozzáállásod olyan eredményeket produkál, hogy mindenkinek leesik az álla. Lassan ott tartunk már, hogy senki sem meri megkérdőjelezni a döntéseidet és tőled kérnek tanácsot, mit hogyan tegyenek.

A hét második felében rugalmasnak kell lenned egy családi ügyben, még ha nem nagyon fűlik hozzá a fogad, akkor is. Valakinek a családban vigaszra van most szüksége és a te válladat fogja megtalálni, hogy kisírja magát rajta.

.