Heti horoszkóp 2018. június 25. – július 1. – Kötöttségek és szabadság

Horoszkópunk minden héten

2018.06.24. 18:20

Mérleg – heti horoszkóp

Ha valami újba fognál, akkor a hét első felében tedd meg. Lehet, hogy lesz, aki igyekszik majd akadályokat gördíteni eléd, de téged ez most csak erősebbé és elszántabbá tesz majd. Próbáld az illetőt először meggyőzni arról, hogy nem helyes, amit tesz, de ha nem ért a szóból, akkor nem kell hagynod magad. Te vagy az erősebb.

A hét második fele felerősítheti a félelmeidet, hogy esetleg nem tudsz mindenben megfelelni az elvárásoknak. Hidd el, hogy ez nem igaz. A kérdés inkább az, hogy meg akarsz-e felelni ezeknek az elvárásoknak. Biztosan ezt akarod? Te találékony, kezdeményező kész és szabadságvágyó ember vagy. Miért nem magadért dolgozol?

Skorpió – heti horoszkóp

A hét eleje nem csak akkor telik lazán, ha éppen nyaralsz, hanem a munkában sem kell megszakadnod túlságosan. A lelkesedéseddel még nem is lenne baj, de ilyenkor nyáron mindenütt lelassulnak a dolgok. Azért arra ügyelj, hogy ne tartsanak lustának. Nem csak jól kell dolgozni, meg is kell mutatni, milyen jól dolgozol.

A hét második felében elégedettséget érzel majd, mivel egy régóta dédelgetett terved végre megvalósulni látszik. A dolog ugyanakkor komoly érzelmi kérdéseket is felvet, mivel lesz olyan, akit rajtad kívül is érint a dolog és neki már nem biztos, hogy mindenben tetszik majd.

A hét végén lehet, hogy a temetőbe kell látogatnod, hogy megemlékezz valakiről, aki közel állt hozzád.

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején intim viszonyba kerülhetsz valakivel, akivel már régóta kerülgetitek egymást. Hogy mi történik köztetek, azt viszont jól meg kell gondolnod, különösen, ha kapcsolatban élsz. Abban ne reménykedj, hogy nem derül ki. Előbb utóbb minden kiderül úgyis. Csak akkor lépj, ha valóban megéri.

A hét végén elgondolkodtató találkozásban lehet részed, mert egy illető olyan dolgokba vezet be, amelyekről eddig csak szóbeszédből hallhattál. Légy nyitott az új dolgokra, de csakis olyasmit tegyél meg, ami nem ellenkezik a józanésszel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.