Heti horoszkóp 2018. szeptember 3. – szeptember 9. – Az első lépések

Horoszkóp minden hétre

2018.09.02. 19:00

A Bikának most gyors döntéseket kell hoznia, a Nyilas nem tud parancsolni az érzelmeinek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a tervezés, a munka és a céljaid elérése lesz a figyelmed középpontjában. Ha most valahol ki kell fejtened az elképzeléseidet és valakiket meg kell győznöd a véleményedről, azzal sem lesz túl sok problémád. Mint kés a vajban, úgy haladsz majd előre.

A hét közepén egy váratlan kellemetlenséggel kell szembenézned, de a dolog nem hat ki a karrieredre, igaz, ehhez neked is meg kell tenned a szükséges kárelhárító intézkedéseket.

A hét második felében összetűzésbe kerülhetsz valakivel, a munkahelyeden, vagy a magánéletedben. Két erős személyiség egymás mellett létezése általában versenyhelyzeteket szül, és a megoldás ilyenkor, hogy az okosabb fél hajlandó némi kompromisszumra a továbbhaladás érdekében.

Bika – heti horoszkóp

A hét eleje a fokozott mentális koncentrációt hozza, amire szükséged is lesz, hiszen ez az időszak komoly feladatokat tartogat számodra. Gyors döntésekre és világos kommunikációra lesz szükséged, de egy kis kockázatvállalástól sem szabad visszariadnod. Bár izgulós vagy, de most akkor sem kell aggódnod, ha valamivel a nyilvánosság elé kell lépned.

A hát második felében komoly esélye van annak, hogy valamilyen felfedezést teszel, ami kihatással lehet a szakmai, vagy akár a magánéletedre is. A nyomokon elindulva, utánanézel a dolgok hátterének és amit ott találsz, az komoly dilemmát és egy döntési helyzetet teremt számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.