Heti horoszkóp 2018. szeptember 3. – szeptember 9. – Az első lépések

Horoszkóp minden hétre

2018.09.02. 19:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a kezdeményezőkészségedet kell kamatoztatnod. Nem elég a szándék és hogy beszélgess valamiről, mindig meg kell tenni azt a bizonyos első lépést. Ez most rád vár. Meg fogod látni, hogy a többi kis lépés, ami ezután következik, már nem is lesz annyira nehéz.

A hét második felében egy régóta húzódó személyes kérdésben kell elvarrni a szálakat. Egy megérzés, amely már régóta foglalkoztat, most felszínre kerül és neked most elég bátorságod kell legyen, hogy tiszta vizet önts a pohárba.

Szűz – heti horoszkóp

A hét eleje megbeszélésekkel, esetenként vitákkal telhet, de ezek a viták építő jellegűek lesznek. Ötleteid, elképzeléseid kedvező fülekre találnak, csak aztán arra is gondolj, hogy azután ezeket meg is kell tudnod valósítani, mivel számon kérni is rajtad fogják.

A hét második felében nyilvántartásokkal és egyéb papírmunkákkal kell utolérned magadat. Bár a feladat monoton, de nem unalmas, a koncentrációs képességedet érdemes lesz a csúcson tartanod. Ez az időszak jó alkalom lesz fontos döntések meghozatalára és komoly megbeszélésekre is, érintsenek azok üzleti, vagy magán témákat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.