Heti horoszkóp 2018. szeptember 3. – szeptember 9. – Az első lépések

Horoszkóp minden hétre

2018.09.02. 19:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét eleje az erős érzelmek jegyében telik. Valakivel kapcsolatban nem tudod az érzéseidet a továbbiakban elfedni és meg fog mutatkozni, hogyan érzel iránta. Ha az illető egy munkatárs, akkor a helyzet tovább bonyolódhat. A tiltott gyümölcs érzése tovább fokozhatja a dolog romantikáját és a teljes önuralmadra szükséged lesz.

A hét második felében lecsillapodnak az indulatok körülötted, de a feszültség nem szűnik meg, hiszen valaki megpróbál majd a bizalmadba férkőzni egy olyan ajánlattal, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ne legyenek illúzióid, valószínűleg nem is az. Légy óvatos!

 

Bak – heti horoszkóp

A hét elején a szégyenlősségedet és óvatosságodat a sutba dobva elvesztheted az önuralmadat. Valaki olyan vonzerővel közeledik majd hozzád, ami minden védekező mechanizmusodat felülírja. Ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt, lehet, hogy neked most éppen erre volt szükséged.

A hét közepén gyakorlati eredményeket kell felmutatnod a munkád során és lehet, hogy számonkérés vár rád. Mivel nem hanyagoltad el a feladataidat, a dolog nem fog váratlanul érni és az eredmény is kielégítő lesz.

A hét végén családi kötelezettségek, esetleg jogi természetű ügyek kerülnek terítékre és döntéseket várnak tőled. Ha kell, vedd igénybe szakember tanácsát, mert egy rendezetlen jogi vita később szétzilálhatja a családi egységet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.