Heti horoszkóp 2018. szeptember 3. – szeptember 9. – Az első lépések

Horoszkóp minden hétre

2018.09.02. 19:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején a munka mellett még sort kell kerítened az otthonoddal kapcsolatosan is néhány elintéznivalóra. Talán egy felújítást, vagy egy javítást kell menedzselned, mindenesetre ez megosztja a figyelmed a munka és a magánügyek között. Légy óvatos, mert van, aki csak arra vár, hogy hibázz!

A hét közepén súlyos megbeszélések várhatnak rád, melyek lehetnek munka, vagy magántermészetű témákban is. Ezeken a megbeszéléseken lehet, hogy közölnöd kell valakivel egy olyan hírt, ami neki fájdalmat fog okozni. Készülj fel lelkileg, mivel téged is megviselhet a dolog.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a családodnak szüksége lehet arra a kedvességre és szeretetre, amely belőled árad. Vigyázz azonban, mert előfordulhat, hogy ezt kihasználva valaki támogatást kér tőled valami olyan formában, amely módon te nem akarsz segíteni. Találj megoldást a dologra úgy, hogy az neked is elfogadható legyen.

A hét második felében új lehetőségek előtt állsz majd, amely annyira felizgat, hogy még az éjszakákat is ébren fogod tölteni. Próbálj lehiggadni, mert a kialvatlansággal a hibalehetőség is együtt jár és neked most nem szabad hibát vétened.

.