Napi horoszkóp 2018. október 11. – Minden a pénz körül forog

Horoszkóp minden napra

2018.10.11. 03:58

A Rák egy váratlan megkeresést kap, a Vízöntőnek egy kellemetlen telefonhívást kell kezelnie. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma szomorú lehetsz, mert valaki hiányzik neked. Talán a partnered, vagy egy családtagod elutazott, te pedig magányosnak érzed magad. Mivel a helyzeten változtatni nem tudsz, ne keseregj, hanem foglald el magad. Csinálhatsz például valami olyasmit is, ami meglepetést okoz neki, ha hazatér. Azért a lakást ne alakítsd át teljesen.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a havi horoszkópot olvashatod!

Bika – napi horoszkóp

Körülötted mindenki kicsit mintha megőrült volna? Nagy a hajtás, az idegesség és éleződik a feszültség is. Mi lenne, ha nap közben egy kicsit kilépnél ebből a közegből és elvonulnál egyedül egy csendes helyre? Menj el valahová ebédelni, vagy igyál meg egy kávét valahol. Aztán, ha élvezted egy kicsit a nyugalmat, visszatérhetsz az őrültek házába.   >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a havi horoszkópot olvashatod!

Ikrek – napi horoszkóp

Bármennyire is szeretnél lazítani, most ennek nincs itt az ideje. Most kell hajtanod, nem lazíthatsz. Persze kisebb pihenőket muszáj beiktatnod, de ebben az időszakban a munka a fő program számodra. De miért is? El kellene gondolkodnod arról is, hogy vajon nem használnak-e ki téged túlságosan.   >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a havi horoszkópot olvashatod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.