Havi horoszkóp 2018. október – Egy feszültségekkel teli hónap

Horoszkóp minden hónapban

2018.09.30. 17:45

A Bikának nehéz, feszült hónapja lesz, az Ikreknek végül minden a terv szerint alakul. Havi horoszkóp.

Kos - havi horoszkóp

A hónap elején fokozott nyomást érezhetsz a partnered, vagy a főnököd irányából. Talán úgy érzed, hogy szinte céltudatosan igyekszik megnehezíteni az életedet. Lépj vissza a problémát okozó helyzetből egy kicsit és próbáld elemezni, mi okozza ezt a szembenállást. Bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy ebből a helyzetből kikerülj, de a Hold most segít leküzdeni a félelmet és a gátlást benned.

A hónap közepe felé a megnövekedett személyes vonzerőd hatalmat kölcsönöz számodra és lehetőséget, hogy megkapd, amit csak akarsz. Most kell tenned érte, ha akár a magánéletben, akár a munkahelyeden jobb pozíciót szeretnél kiharcolni magadnak. Ez az időszak különösen optimális lehet számodra, ha üzleti ügyekben, azon belül is hosszú távú befektetésben, például ingatlanban gondolkodsz.

Bár egy régi barát, vagy szerető felbukkanása komplikációkat okozhat a jelenlegi kapcsolatodban, próbáld a dolgok humorosabb oldalát felfogni és könnyedén venni a dolgokat. A feszültség amúgy is gyorsan elsimul majd.

A hónap vége felé szeretetre, türelemre és megbocsátásra lesz szükséged, ha egy hozzád közelállóról kellemetlen dolgokat kell hallanod. Egy váratlan esemény viszont felülírhat mindent, amit ezekre a napokra terveztél.

Bika - havi horoszkóp

A hónap elején a benned felgyülemlő feszültség hatására hajlamos leszel néhány dologban agresszíven viselkedni, de igyekezned kell ezt az energiát inkább a sportban, vagy valamilyen szabadidős tevékenységben levezetni. Ügyelj, hogy ezt az időszak a legkevésbé legyen hatással az emberi kapcsolataidra. Most a szokásosnál is jobban jellemez a türelmetlenség, ami igaz lesz az intim együttlétekre is partnereddel.

A hónap közepén először egy félreértést kell eloszlatnod magaddal kapcsolatban, majd nagy figyelemmel kell lenned egy tárgyalásra, illetve az azzal kapcsolatos szerződéskötésre. Mindez nagy változást idézhet elő az életedben, így elengedhetetlen, hogy teljes figyelmeddel, ezzel foglalkozz.

Ebben az időszakban, a magánéletedben is feszültségek keletkezhetnek, mivel egy régi kapcsolatod kerül elő hirtelen, vagy pedig egy ezzel kapcsolatos információ borzolhatja fel a kedélyeket. Lehet, hogy itt lenne az ideje egy nagy tisztázó beszélgetésnek a partnereddel, legyen annak bármilyen következménye a jövőre nézve.

A hónap végén egy váratlan és izgalmas találkozó vár rád, amely felrázza a hétköznapokat és egészed új távlatokat mutat meg számodra. Adj teret a kísérletesésnek is, ami különös izgalmat hozhat ezekben a napokban az életedbe.

Ebben az időszakban különösen fogékony lehetsz az elköteleződésre, amely nem csak a magánéletre, hanem egy esetleges hosszú távú befektetésre is vonatkozhat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.