Napi horoszkóp 2018. október 7. – Romantikus játszmák

Horoszkóp minden napra

2018.10.07. 04:04

Rák – napi horoszkóp

Amikor romantikus kapcsolatról van szó, te szeretsz játszani a partnered érzelmeivel. Egy kis bújócska, elrejtett érzelmek, próbatételek, ezek mind részei a repertoárodnak. Ma azonban szóljon a napod az őszinteségről, mivel a párod valószínűleg már az idegösszeomlás határán áll a kiismerhetetlenséged miatt. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Lehet, hogy mostanában ingatag lábon áll a kapcsolatod a partnereddel, legalábbis mintha meggyengült volna a kapocs kettőtök között. Lehet, hogy ez inkább miattad van, ugyanis feltörni készül belőled az a szabadságvágy, ami annyira jellemzi az Oroszlánokat. Ha nem akarod, hogy a probléma tartós legyen közöttetek, nyugtasd meg, hogy csak átmeneti dologról van szó. Neked egyszerűen néha szükséged van a nagyobb térre magad körül. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Kissé zavarosan alakulnak mostanában a szívügyeid, mivel úgy érzed, hogy nem kapsz elegendő figyelmet a partneredtől. Számodra nagyon fontos egy érzelmi kapcsolatban a biztonságérzet és ha ezt nem kapod meg, akkor nem érzed magadat komfortosan. Beszéld ezt meg a pároddal, ha igazán téged akar, akkor jobban figyel erre a jövőben. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.