Napi horoszkóp 2018. október 7. – Romantikus játszmák

Horoszkóp minden napra

2018.10.07. 04:04

Mérleg – napi horoszkóp

Neked van egy idealizált képed arról, hogy egy kapcsolat hogyan működik és mi az elvárásod a partnereddel kapcsolatban. Sajnos az élet azonban azt igazolja, hogy ezek az elképzelt dolgok a valóságban sohasem működnek úgy, ahogyan szeretnéd. Ha valakit azonban igazán szeretsz, azt elfogadod úgy, ahogyan van. Persze egy kicsit alakítani rajta, azt azért meg lehet próbálni. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Az álmok és az idealizált kapcsolatok szépen mutatnak fejben, de a valóságban csak a legritkább esetben lehet ezeket megvalósítani. Közelíts reálisabban a dolgokhoz és hagyj néhány dolgot a véletlenre. A szerelem legtöbbször se nem logikus, se nem racionális dolog. Egyszerűen csak megtörténik. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

A személyes kapcsolatok és főleg a szerelmi ügyek nagyon bonyolult dolgok. Néha előfordul, hogy valakivel szinte nem is tudsz megmaradni egy helyiségben és úgy érzed, nagyon utálod, aztán egy nap ráébredsz, hogy nem tudsz nélküle élni. Valami ilyesmi történik veled most. Vagy már meg is történt? >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.