Napi horoszkóp 2018. október 9. – Összhangban a környezettel

Horoszkóp minden napra

2018.10.09. 03:55

Rák – napi horoszkóp

Ne vállalj ma be olyasmit, ami nem a te dolgod. Vannak, akik hajlamosak áttolni másokra feladatokat, melyeket valójában nekik kellene elvégezni. És vannak olyan lúzerek, akik ezt örömmel át is vállalják tőlük. Te nem vagy ilyen. Finoman és udvariasan jelezd, hogy neked mára épp elég dolgod van és ajánld fel, hogy abból viszont szívesen adsz neki át. Legközelebb már nem téged fog keresni.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a havi horoszkópot olvashatod!

Oroszlán – napi horoszkóp

Próbálj meg ma nem túl sokat agyalni azon, hogy mi lenne ha, vagy mi lett volna. A dolgok, melyek nem történtek meg, ne befolyásolják a jelen döntéseit, amelyek pedig nem valószínűleg nem is fognak, ne képezzék állandó aggodalom tárgyát. Koncentrálj a jelenre. Azzal, ami éppen most történik veled.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a havi horoszkópot olvashatod!

Szűz – napi horoszkóp

Próbáld megérteni a körülötted lévő környezetet és igyekezz összhangban élni vele. Törődj a növényekkel és az állatokkal, ne szennyezd a környezetet és igyekezz tudatosan élni. Ha megteheted, válassz olyan megoldásokat a beruházásaidra, melyekkel kisebb lesz az ökológiai lábnyomod. Ha törődsz a környezettel, sokszorosan visszakapod tőle a gondoskodást.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!  >>> Itt pedig a havi horoszkópot olvashatod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.