Napi horoszkóp 2018. november 28. – Ne legyél áldozat

Horoszkóp minden napra

2018.11.28. 03:52

Az Oroszlán ma leszámol néhány idegesítő aprósággal, a halak végre többet törődik önmagával. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Hamarosan eljön az a pillanat, amikor egy fontos kérdésben döntést kell hoznod. Ha pedig eldőlt, onnan már nem lesz visszaút, azon az ösvényen kell továbbmenned. Emiatt azonban egy pillanatra se legyen benned kétség. Jól fogsz dönteni és jó irányba fogsz haladni. Van benned ugyanis egy láthatatlan iránytű, ami mutatja az utat. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy szokatlan gondolataid támadnak. Egy elképzelt másik életről, arról, hogyan lehetne valami egészen más módon élni az életedet és tenni a dolgodat. Ne utasítsd el magadban azonnal ezeket a gondolatokat. Jelzések ezek arról, hogy szeretnél változtatni. És az már egyáltalán nem irreális cél. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy kis zűrzavar támadhat az érzelmi életedben és szükséged lenne pár baráti szóra, talán egy vállra, ahol elsírhatod a bánatod. Valószínű azonban, hogy nem akad senki, aki ma erre alkalmas lenne, így neked kell egyedül feldolgoznod a traumát. Ami, ha jól belegondolsz, nem is igazi trauma. Inkább csak egy kis hiszti. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.