Napi horoszkóp 2018. november 28. – Ne legyél áldozat

Horoszkóp minden napra

2018.11.28. 03:52

Bak – napi horoszkóp

Ha beleragadtál egy helyzetbe, amivel régóta küszködsz, akkor nem csoda, ha meglehetősen ingerlékeny vagy mostanság. A jó hír az, hogy van kiút ebből a szituációból és az te magad vagy. Nem kell várnod senkire, te tudod igazán megváltoztatni magad körül a dolgokat. De ehhez ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Készen állsz rá! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma lehetőséged lesz megszabadulni egy olyan régi félelemtől, amely régóta megbénít, ha döntened kell. Ehhez pedig elég, ha szembenézel azokkal a démonokkal, melyeket te magad teremtettél és valójában ma már csak indokként szolgálnak számodra, hogy mit miért ne tegyél meg. Számolj le velük és kezdj el végre élni! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Az elmúlt időszakban komoly energiákat fektettél abba, hogy elfojtsd magadban a szenvedélyeket és igyekeztél önmagadat arra kondicionálni, hogy a környezeted igényeinek alávesd a vágyaidat. Ne légy áldozat! Vess ennek véget most és törődj egy kicsit többet önmagaddal. Ez sokat segít abban, boldog és egészséges legyél. >>> Itt a heti horoszkópod is!

.