Napi horoszkóp 2018. november 8. – A függetlenség napja

Horoszkóp minden napra

2018.11.08. 03:45

Bak – napi horoszkóp

Egy kis feszültség lehet ma közted és egy hozzád közelálló között. Ma ugyanis valaki megpróbál rád kényszeríteni valami olyasmit, amit te nem szeretnél. Megtartod a függetlenségedet, vagy aláveted magadat mások akaratának? Esetedben az utóbbi tűnik valószínűbbnek. >>> Itt az eheti horoszkóp is! Itt pedig a havi horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma dühös hangulatban telhet a napod. Az elmúlt időszakban egy sor kihívással kellett megküzdened és ma már szeretnél egy kicsit nyugalmasabb napot. Ezt viszont egyesek nem nagyok akarják ezt hagyni. Talán a sok telefonhívás, vagy a szomszéd kutya borzolja az idegeidet, mindenesetre felmerül benned, hogy elköltözz egy időre, melegebb éghajlatra. >>> Itt az eheti horoszkóp is! Itt pedig a havi horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Körülöttünk egyre erősödik az erőszak és néha már úgy érezni, hogy csak az tud győzni, aki a másikat a földbe tapossa. Ez nem a te módszered, így ebben a világban egyre kényelmetlenebbül érzed magadat. Próbáld magadtól távol tartani a zűrzavart és ne feledd, hogy neked ésszel kell elérned azt, amit akarsz, nem erővel. >>> Itt az eheti horoszkóp is! Itt pedig a havi horoszkóp!

.