Napi horoszkóp 2018. november 9. – A jövőbe kell tekinteni

Horoszkóp minden napra

2018.11.09. 03:55

A Bikától ma elpártolhat a szerencse, a Mérleg jobb, ha vissza sem néz. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Időnként nagyon lehet vágyakozni az olyan egyszerű, kis örömökre is az életben, mint egy kis időre elvonulni a világ zajától. Néha már az is örömet okoz a nagy hajtásban, ha legalább egy napot otthon tölt az ember és csak önmagával foglalkozik. Ha nagyon akarod, megteheted, ugye tudod?  >>> Itt az eheti horoszkóp is! Itt pedig a havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

A mai napon nem szegődik melléd a szerencse, így jobb, ha ügyelsz néhány dologra. Például ne írj alá szerződést, ne vásárolj fontos dolgokat és ne fektess be pénzt. Ezeket a dolgokat halaszd holnapra, vagy későbbre. Így megmenekülhetsz a mai nap minden negatív következményeitől.   >>> Itt az eheti horoszkóp is! Itt pedig a havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha ismeretlen emberrel találkozol, vagy az eddiginél közelebb kerül hozzád valaki, akkor előbb próbáld meg kiismerni az illetőt, mielőtt magadról túl sok mindent elárulsz. Figyelj és tanulj, mert az emberek viselkedéséből, a tekintetükből nagyon sok mindent ki lehet olvasni. Ha például valaki soha nem néz a szemedbe, légy vele óvatos!   >>> Itt az eheti horoszkóp is! Itt pedig a havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.