Napi horoszkóp 2018. december 16. – Lélekben felkészülni

Horoszkóp minden napra

2018.12.16. 03:55

A Rákra egy őszinte és mély beszélgetés vár, a Nyilas terveket szövöget. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Az utóbbi napokban egyre görcsösebb voltál és a hangulatod sem volt túl vidám. Vedd a mai napot egy kicsit lazábbra és próbálj meg egy kicsit oldani a hangulatot magad körül. Van benned egy nagyon erős bizonyítási kényszer, ami jó, de talán ezt most egy kicsit túltoltad. A dolgok lényege veszik el, ha nem lazítasz egy kicsit. >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Bika – napi horoszkóp

Ma nem engedheted meg magadnak, hogy szétszórt legyél, fegyelmezetten menj sorban a feladataidon, már csak a miatt is, hogy azután tudj egy kicsit önmagaddal is foglalkozni. De ahhoz, hogy erre valóban legyen időd, igyekezz csak annyit betervezni, amit valóban el tudsz látni. >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha mostanában egyre több korlátba ütközöl, vagy úgy érzed, hogy a szabadságod nem elegendő, akkor próbálj változtatni a helyzeten. Józan hozzáállással, tárgyalással, megbeszélésekkel próbálj hatni a környezetedre, jelezd, hogy mi a problémád. Legyenek javaslataid és ha sehogyan sem sikerül változtatnod szép szóval, jöhet a B-terv. >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.