Napi horoszkóp 2018. december 16. – Lélekben felkészülni

Horoszkóp minden napra

2018.12.16. 03:55

Bak – napi horoszkóp

Ha valami nagy fába vágnád bele a fejszédet, akkor gondolkodj, mielőtt felemeled azt a szerszámot. Körülötted ugyanis kezd belassulni minden és nagyon nehéz úgy haladni, hogy mindenki más már az év végével van elfoglalva. Gondold végig, nem lenne jobb bizonyos dolgok elindítását már jövőre halasztani. >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma kissé nehézkesen haladnak körülötted a dolgok, ami nem csoda, hiszen ilyenkor már mindenki az ünnepre készül. Lehet, hogy neked is ezt kellene tenned. Nem hagyhatsz mindent az utolsó pillanatra. Gondold végig, mit szeretnél még megtenni és fordulj rá fejben az ünnepi készülődésre te is. >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Halak – napi horoszkóp

Ha mostanában kialvatlan vagy, az nem csoda. Izgalmas időszakot élsz át és fejben nehezen tudsz kikapcsolni. pedig szükséges lenne, hogy számot vess és megtervezd az ünnepnapokat, hiszen hamarosan már késő lehet kapkodni. Vedd észre, hogy rajtad kívül már mindenki karácsonyi lázban ég. Add át magad te is az érzésnek! >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

.