Napi horoszkóp 2018. december 16. – Lélekben felkészülni

Horoszkóp minden napra

2018.12.16. 03:55

Mérleg – napi horoszkóp

Ma a nap elején próbálj meg apait-anyait beleadni a munkába, mivel a nap második felében egyre nehezebb körülmények között kellene dolgoznod. Ez lesz az a nap, amikor egyszer csak azon veszed észre magad, hogy mindenki eltűnt, senki sem elérhető. Ne te legyél az utolsó mohikán, aki még a munkával foglalkozik! >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon változó lehet a ma napod. Míg a nap eleje hajtós, pörgős, munkás lesz, délutánra belassulnak a dolgok és már neked sem lesz annyira fontos, hogy mindennel elvégezz. Azt fogod látni, hogy körülötted a legtöbb ember így van ezzel. Vegyél elő egy jó könyvet, olvass és töltsd az estét családi körben. Egyre közelebb az ünnep készülj rá lélekben. >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma a tervek szövögetésének a napja lesz. Gondold át a következő heteket, mit akarsz még elvégezni idén és mi az, amibe már nincs értelme belefogni. Lassan itt a számvetés ideje is. Elégedett lehetsz, mert idén az életedben olyan változások indultak be, melyek végre irányba állítottak. Ugye te is ezt érzed? >>> Ez itt a jövő heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.