Horoszkóp – Ezt üzeni a szerelmi horoszkóp 2019-re

Horoszkóp 2019

2018.12.21. 18:00

Lassan itt az év vége és bár ez az év is bővelkedett fordulatokban, a 2019-es év némelyik csillagjegy számára igazán különlegeset kínál a szerelemben.

Itt a 2019-es szerelmi horoszkóp

Kos – szerelmi horoszkóp 2019

A szerelmi életed 2019-ben sokkal zökkenő mentesebben alakul. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor számíthatsz arra, hogy ez a viszony sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá válik. Ha egyedül élsz, akkor az év első felében az útkeresés jellemez majd, de ősszel megtalálhat egy mindent elsöprő szerelem, amely azután éveken átívelő izgalmas kapcsolattá válhat.

Bika – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es év változásokat indít el a szerelmi életedben, ami először talán egy kisebb-nagyobb káoszt okoz, de aztán egy érdekes új érzés kerít majd hatalmába, amit egy szerencsés esemény tovább erősít majd. Az év második felére minden simább és nyugalmasabb lesz érzelmileg, viszont felerősödnek a vad szenvedélyek és ebben az értelemben életed egyik legizgalmasabb időszaka kezdődik meg.

Ikrek – szerelmi horoszkóp 2019

2019-ben folytatódik az a folyamat, amit a szerelmi életedet jellemzi és amely szinte egyenes irányban halad előre már egy ideje. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Az év során egy régi titkod lelepleződik, amely először némi zavart okoz benned, amit aztán felvált a megkönnyebbülés érzése.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.