Horoszkóp – Ezt üzeni a szerelmi horoszkóp 2019-re

Horoszkóp 2019

2018.12.21. 18:00

Rák – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es évben megtanulhatod, hogy a nagyobb mértékű elköteleződésnek vannak jó, de vannak árnyoldalai is. Kissé átrendeződhetnek a dolgok a fejedben és világossá válik számodra, mi az, amire igazán szükséged van. Így könnyebben tudsz dönteni arról, vajon maradjon-e minden a régiben, vagy érdemesebb változtatni annak minden feszültségével együtt.

Oroszlán – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es éved olyanná válhat, mint egy vad egzotikus utazás, amely a meglévő tartós kapcsolatodban is kialakulhat, de van esély arra is, hogy mindezt egy új szerelem során tapasztalod majd meg. Kapcsolatodban, legyen az bármilyen, előtérbe kerülhet a kreativitás, ehhez azonban szükséged lesz arra, hogy néhány gátlásoddal leszámolj végre. Az év vége felé kialakulhat egy kis káosz a magánéletedben, aminek a kezeléséhez nagy önuralomra lesz szükséged.

Szűz – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es évben az eddiginél nagyobb önfegyelemre lesz szükséged, ha frissen akarod tartani a szerelmi életedet. Meg kell tanulnod, hogyan lehet összhangba hozni a komolyságot a vidám izgalommal és meg kell tanulnod feloldani magadban azt a görcsöt, amely időnként jellemzi az együttléteket. Tavasszal váratlan kihívások elé nézhet a kapcsolatod, de ezeket könnyedén kezelni tudod majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.