Horoszkóp – Ezt üzeni a szerelmi horoszkóp 2019-re

Horoszkóp 2019

2018.12.21. 18:00

Bak – szerelmi horoszkóp 2019

Számodra a 2019-es éve különlegessé válhat, mivel a szerelmi életedbe néhány kacskaringó is bekerülhet, amely érdekes új élményekkel gazdagíthat ismét. Készülj fel néhány spontán kalandra, amely akkor is elérhet, ha amúgy boldog párkapcsolatban élsz. Hogy azután ezekben a kalandokban milyen mélységig merülsz el, már a te döntésed lesz. Az év második felében számolnod kell a környezeted felháborodásával egy döntésed miatt.

Vízöntő – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es év számodra sok új ismeretséget hozhat, melyek közül több potenciális partnert is találni. Ha egyedül élsz, akkor vágj bele a kalandokba, de ha párkapcsolatban vagy, mérlegelned kell, mi az a határ, ameddig még elmehetsz. Az év második fele nálad már mélyebb tudatosságot mutat, ami jelentheti azt is, hogy sokkal komolyabbá válik a viszonyod valakivel és végleg vége szakadhat a kalandozások korának.

Halak – szerelmi horoszkóp 2019

Az év során megjelenhet egy harmadik, amely talán összekuszálja az érzelmi viszonyaidat. Talán egy titkos rajongó vallja be az érzéseit irántad, vagy valahol váratlanul beléd csap a villám. Lehet, hogy ez az aktuális kapcsolatod végét jelenti, de van esély arra is, hogy az eset épp hogy megerősíti a szerelmedet a partnered iránt. Minden attól függ, mekkora az a láng.

.