Horoszkóp – Ezt üzeni a szerelmi horoszkóp 2019-re

Horoszkóp 2019

2018.12.21. 18:00

Mérleg – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es évben az életedben még nagyobb hangsúlyt kap az szerelem és az intimitás, de egyre fontosabb szerepet kap a gondoskodás is. Az év során nem csak boldog pillanatok, hanem mély drámák is jellemezhetik a kapcsolatodat, de meg fogod találni végül azt az egyensúlyi helyzetet, amely elégedetté tehet, ha visszatekintesz majd erre az évre.

Skorpió – szerelmi horoszkóp 2019

A 2019-es év kivételes lehet számodra, mivel olyan véletlenek sorozata következhet be, ami teljesen átírhatja a szerelmi életed forgatókönyvét. Az év során egy harmadik személy váratlan megjelenése okozhat kihívást, amin úrrá lenni komoly teljesítményt kíván részedről. A helyzet megoldásának a kulcsát az intimitás és a vonzerő jelenteti majd, ennek uralása lesz az, ami végül eldönti a dolgok kimenetelét.

Nyilas – szerelmi horoszkóp 2019

Hihetetlenül nagy év elé nézel 2019-ben, amely nem csak a szerelmi életedben, hanem az életed minden területén emlékezeteset produkál. Ha egy szóval lehetne jellemezni a következő évedet, akkor a kaland lenne a legmegfelelőbb erre. A nyár közepén ráadásul egy váratlan esemény teheti még izgalmasabbá a dolgokat számodra, amelynek során megtapasztalhatsz egy érzést, amiről eddig fogalmad sem volt, hogy létezik benned.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.