Napi horoszkóp 2018. december 15. – A viták ideje

Horoszkóp minden napra

2018.12.15. 03:50

Mérleg - napi horoszkóp

Ma, ha makacsul beleállsz egy dologba, amiben hiszel, amiben igazad van, mélyreható változást érhetsz el és ez segíteni fog abban, hogy körülötted helyreálljon az egyensúly. Eljött az ideje egy új szemléletmódnak, a környezeted egy része pedig rá fog jönni arra, hogy már nem kezelhet úgy téged, mint eddig. >>> Ha ez a 3 csillagjegy dühös lesz, menekülj!

Skorpió - napi horoszkóp

Bármennyire is tudsz alkalmazkodni másokhoz, ma elérhetsz egy pontra, ahonnan már egy lépést sem vagy hajlandó hátrébb lépni. Nem is biztos, hogy kell. Vannak esetek, amikor ki kell állni magunkért és tudatni kell a világgal a véleményünket, álláspontunkat. Nem hátrálhatunk egész életünkben. >>> Ha ez a 3 csillagjegy dühös lesz, menekülj!

Nyilas - napi horoszkóp

Még ha igazad is van egy adott helyzetben, nem kell kimutatnod, mennyire felzaklatott a dolog. Ügyelj arra, hogy csakis a témáról beszélj és ne próbáld személyében megsérteni a vitapartneredet. Sokkal elegánsabb és főleg hatásosabb, ha higgadtan, a racionalitástól nem elszakadva érvelsz. >>> Ha ez a 3 csillagjegy dühös lesz, menekülj!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.