Napi horoszkóp 2018. december 15. – A viták ideje

Horoszkóp minden napra

2018.12.15. 03:50

Bak - napi horoszkóp

Ma lehet, hogy rádöbbensz arra, hogy ki kell szakadnod abból az élethelyzetből, amelyben nem érzed jól magadat. Te sokáig megmaradsz csendben és hajlandó vagy elviselni olyasmit is, amit nem igazán szeretsz, de nálad is van egy olyan pont, ahonnan már nem tudsz hátrébb lépni. Rázd meg magad és képviseld az érdekeidet! >>> Ha ez a 3 csillagjegy dühös lesz, menekülj!

Vízöntő - napi horoszkóp

Ma végre tedd szóvá a környezetedben, ha valami bánt, vagy nem megfelelő számodra. Ha csak hallgatsz és csendben teszed a dolgodat, még azt hihetik, hogy megfelel számodra ez a helyzet. Senki nem fogja helyetted elmondani, mire vágysz. Küzdj meg a számodra elfogadhatatlan élethelyzetekkel és légy végre önmagad! >>> Ha ez a 3 csillagjegy dühös lesz, menekülj!

Halak - napi horoszkóp

Ma konfliktus, konfliktust követ a szűk és a tágabb környezetedben egyaránt. Ilyenkor könnyen elragadnak téged is az érzelmeid és ez arra késztet, hogy magad is beleállj olyasmibe, ami nem felel meg a kívánalmaidnak. Bármennyire is ég azonban benned a forradalmi hevület, maradj meg a realitások talaján. >>> Ha ez a 3 csillagjegy dühös lesz, menekülj!

.