Napi horoszkóp 2018. december 2. – Néha elkelne egy kis magány

Horoszkóp minden napra

2018.12.02. 03:50

A Kos ma morcos és ingerült, a Bak vitába keveredhet partnerével. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy egy kis csendre, nyugalomra vágysz, ami az elmúlt napok eseményei után egyáltalán nem meglepő. Morcos, ingerült vagy és esélyes, hogy még a családtagokkal sem találod meg a megfelelő hangnemet. Ha nem akarsz feszültséget, vonulj el egy kicsit egy csendes, nyugodt helyre, vagy szellőztesd ki a fejedet alaposan. >>> Itt találod a jövő heti horoszkópot!

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki elfogadhatatlan módon beszél veled, amire a természetes reakció az lenne, hogy visszavágsz. De talán jobb lenne, ha csendesen reagálnál az esetre és nyugodtan elmagyaráznád neki, miben téved. Egy higgadt válasszal sokkal nagyobb sikerrel lehet megoldani a konfliktust, mint a zsigeri reakcióval. >>> Itt találod a jövő heti horoszkópot!

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy hamarosan kevesebb forrással számolhatsz a tervezettnél. Talán egy tartozást kell megadnod a közeljövőben, de az is lehet, hogy neked tartozik valaki és kétséges a visszafizetés. Esélyes lehet az is, hogy késik a fizetésed, vagy a jutalékod. Akárhogy is, fel kell készülnöd és neked kell rendben tenned a dolgokat és még időben. >>> Itt találod a jövő heti horoszkópot!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.