Heti horoszkóp 2018. december 3. – december 9. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2018.12.01. 18:00

A Bikának ügyelnie kell, hogy ne sértsen meg senkit, a Nyilas megtévesztés áldozata lehet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a világ tetején érezheted magadat, mivel pénzügyileg egyre jobb híreket kapsz, ami lelkesedést és önbizalmat ad számodra. Hozd ki a legtöbbet a sikereidből és próbáld úgy használni a megnövekedett forrásaidat, hogy azok hosszú távú hatással legyenek a jövődre is.

A hét második fele kényelmesen és magabiztosan telik, jól összpontosítasz a munkára, de a szeretteiddel is harmonikus lesz a viszony. Végre kezdenek körülötted összerendeződni a dolgok, amit az sem tud megzavarni, hogy egy irigyed piszkálódása egyre erőteljesebb. Hogy törődsz-e ezzel, az rajtad múlik, de ne feledd: a sas nem kapkod legyek után.  >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele szervezéssel, megbeszélésekkel, egyeztetésekkel telik, amiből nem egy vitába is torkollhat. Különösen akkor fordulhat ez elő, ha az érveidet túlságosan erősen képviseled másokkal szemben. Hagyd a többieket is érvényesülni és ne használj túl erős kifejezéseket. Ha megsérted a másik felet, az biztosan nem viszi előre az ügyeket.

A hét második felében talán lelkiismeret furdalást érzel, hogy elhanyagoltad a párodat, így igyekszel azon a fronton is megfelelően teljesíteni. Ha ott is annyira bedobod majd magadat, mint a hét elején, akkor a partnered nagyon fog örülni neked. >>> Itt a decemberi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.