Napi horoszkóp 2018. december 2. – Néha elkelne egy kis magány

Horoszkóp minden napra

2018.12.02. 03:50

Bak – napi horoszkóp

Ma kialakulhat egy kis feszültség közted és a partnered között, amitől az egész napod rossz hangulatban telik majd. A helyzet megoldásának a kulcsa, mint mindig, most is a kommunikáció. Oszd meg az érzéseidet őszintén a partnereddel és magyarázd el neki, miért az az álláspontod, ami. Estére más el is felejtitek ezt a kis perpatvart. >>> Itt találod a jövő heti horoszkópot!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha a mai nap kissé morcosabb, kedvetlenebb leszel a szokásosnál, azon ne nagyon csodálkozz, hiszen az energiaszinted sokkal alacsonyabban van az átlagosnál. Így aztán kerüld a társaságot és főleg azokat, akik előszeretettel szívják el tőled az életerőt. Ők ma teljesen lemeríthetnek, ha hagyod. >>> Itt találod a jövő heti horoszkópot!

Halak – napi horoszkóp

Húzós napokon vagy túl, de ma egy kicsit lazíthatsz és a körülmények is nyugalmat ígérnek végre. Egy jó film, vagy egy könyv most könnyen elfeledtetheti veled a pörgős napokat, estére pedig tervezhetsz egy romantikus estét, ha van kivel. Ha pedig nincs éppen, akkor fogadd el azt a meghívást estére. Aztán, ki tudja… >>> Itt találod a jövő heti horoszkópot!

.