Havi horoszkóp 2019. április – Kihasználni a lehetőségeket

Horoszkóp minden hónapban

2019.03.29. 18:30

A Bikából most minden pesszimizmus eltűnik, az Oroszlán nyugodt és magabiztos. Április havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmada jó lehetőségeket teremt számodra arra, hogy növeld elismertségedet és lenyűgözd a környezetedet. Mindehhez azonban kezdeményezőkészségre lesz szükséged és le kell küzdened a benned munkáló pesszimizmust és önbizalomhiányt. Mindezzel és egy kis kitartással komoly sikereket érhetsz el ebben az időszakban.

A hónap közepén a kommunikáción és a tanuláson lehet a hangsúly az életedben. Ezek a napok remek alkalmat teremtenek majd számodra a kapcsolatteremtésre és a kapcsolatépítésre. Ebben az időszakban gondot kell fordítanod a képzésre, tanulásra és a képességeid fejlesztésére is.

A hónap végén egy váratlan esemény, vagy valakinek a kiszámíthatatlan viselkedése némi izgalmat hoz a napjaidba, ezt azonban könnyedén kezelheted azzal, ha te magad higgadt és kiegyensúlyozott maradsz és nem tetézed a feszültséget azzal, hogy még te is teszel egy lapáttal a fellobbanó tűzbe. A magánéletedet ekkor a gyengédség, a romantika és a béke jellemzi majd.

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban sikerek, népszerűség és megnövekedő önbizalom jellemezhet, melyet az sem tud majd elrontani, hogy közben a szokottnál is keményebben kell megdolgoznod valamiért. Ezekben a napokban minden pesszimizmus eltűnik belőled és a jövőt végre úgy látod, ahogyan az valójában előtted áll.

A hónap közepén érdemes egy rövid számvetést készítened arról, hol tart az életed és mennyire van összhangban azzal, amelyet elképzeltél. Ebben az időszakban számíthatsz arra, hogy a környezeted ajándékokkal halmoz el és neked is alkalmad lesz arra, hogy meglepd magadat valamivel, ami már régóta a szíved vágya.

A hónap végére viszont egyre jobban felerősödik benned a vágy, hogy egy kicsit változatosabban teljenek a napjaid. Ha szükséged van egy kis levegőváltozásra, ne habozz megszervezni egy utazást azzal, akivel a legszívesebben töltöd el az idődet. Ezekben a napokban valószínűleg nem kerülhetsz el egy kisebb-nagyobb feszültséget sem, melyet valakinek az elviselhetetlen arroganciája okozhat a környezetedben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.