Havi horoszkóp 2019. április – Kihasználni a lehetőségeket

Horoszkóp minden hónapban

2019.03.29. 18:30

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első napjai feszülten és ingerlékenyen találnak meg téged, de ez nem csoda, hiszen érzed annak felelősségét, melyet az előtted álló lehetőség kihasználásában van. Próbáld a legtöbbet kihozni ezekből a napokból még akkor is, ha ez tőled most az átlagosnál is nagyobb alkalmazkodóképességet követel meg.

A hónap közepe nagy energiákat és szenvedélyt hoz számodra, amely a magánéletedre is hatással lesz. Ha kezdeményeznél egy kapcsolatban, most tedd meg, ha pedig új kapcsolatra vágysz, használd ki azt a delejes erőt, amely most belőled sugárzik. Hallgass nyugodtan az ösztöneidre, de azért ne felejtsd otthon a józan eszedet sem!

A hónap végén ellenállásba ütközhetsz és kompromisszumot kell kötnöd egy ügyben, feltéve, ha fontos neked a béke megőrzése. Nyugodtan megteheted ezt, hiszen méltán számíthatsz arra, hogy a sors végül mindent úgy fog elrendezni, hogy az számodra kedvezően alakuljon. Addig meg minden vitatkozni az elkerülhetetlenen.

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjai számodra a szeretet jegyében telhetnek. A belső béke, amely most honol benned, jó alkalmat kínál egy kis kikapcsolódásra, pihenésre. Ha erre nincs lehetőséged, akkor se keseredj el, mivel ezek a napok a munkában is harmonikusan és nyugodtan telnek majd.

A hónap közepén valakinek a kedvessége és elismerése hatására szépnek és magabiztosnak érzed majd magadat, ami jól is jön számodra, mivel kemény versenyben kell majd helyt állnod ezekben a napokban. Készülj fel arra, hogy most akár olyan helyzetbe is kerülhetsz, amikor egy ügyben a visszalépés tűnik a legjárhatóbb útnak.

A hónap vége viszont számodra a változás izgalmáról szólhat és a napjaid nyugtalanul, de kellemesen telhetnek el. Ebben az időszakban a sok feszültség hatására közelebb kerülhetsz egy olyan valakihez is, akivel eddig nem gondoltál többre, mint egy laza ismeretségre. A jövő ez ügyben még mozgásban van.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.