Havi horoszkóp 2019. április – Kihasználni a lehetőségeket

Horoszkóp minden hónapban

2019.03.29. 18:30

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje izgalmas lehetőségekkel jelentkezik be nálad, amely nem csak a munkában, hanem a szerelemben is kedvező fordulatokkal kecsegtet. Ha most jól használod ki a helyzetet, az előtted lévő hónapok érdekesen és pozitív fejleményekkel telhetnek. Mindemellett fokozottan ügyelned kell a pénzügyeidre, ne vállalj most például nagyobb kötelezettséget és különösen figyelj arra, hogy ne adósodj el.

A hónap közepén ugyan meg kell küzdened néhány kihívással, de ezek számodra csak akkor jelenthetnek problémát, ha közben valamilyen váratlan esemény történik és kicsúszik a kezedből az irányítás. Ezekben a napokban a rajtad lévő feszültséget nagyban enyhítheti a rendszeres edzés, testmozgás. Ügyelj a helyes táplálkozásra is!

A hónap végén viszont meg kell őrizned a racionalitást a gondolkodásodban és meg kell maradnod a racionalitás talaján, amikor egy vonzó ajánlattal keresnek fel. Az első felindulást követően próbálj lehiggadni és nézd meg a lehetőségeket kicsit jobban. Vigyázz! Ne vállalj feleslegesen túl nagy kockázatot!

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan esemény némi feszültséget okoz, amitől a szokásosnál ingerlékenyebbé válhatsz, de hamar alkalmazkodni fogsz a megváltozott helyzethez és meglátod benne a kínálkozó új lehetőséget is. Ha teheted, törődj most kicsit többet a külsőddel a szokásosnál és ha kell, vásárolj néhány ehhez szükséges kelléket is. Nem fogod megbánni, meglátod.

A hónap közepén fokoznod kell a tempót és igyekezned kell tartani a határidőt egy munkával kapcsolatban, amit jó is, ha komolyan veszel, mivel egy intrika miatt ez most sokkal fontosabb lesz számodra, mint ahogyan azt előtte gondoltad. Ügyelj arra, hogy ne rohanj bele egy rosszakaród kitartott késébe.

A hónap végén nagy szükségét érzed majd, hogy egy kicsit elmerülj a szeretetben, szerencsére van olyan az életedben, akihez bármikor fordulhatsz egy kis ölelésért, ha éppen arra van szükséged. Ezekben a napokban könnyen kapható vagy a jó ajánlatokra, de közben figyelned kell arra is, nehogy adósságba keveredj egy meggondolatlan igen miatt. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.