Havi horoszkóp 2019. április – Kihasználni a lehetőségeket

Horoszkóp minden hónapban

2019.03.29. 18:30

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején nyugodt és magabiztos napok várnak rád, ami segíteni fog abban, hogy helyesen dönts egy érdekes lehetőségről, amely a pénzügyeidet, vagy a karrieredet érinti. Számíts arra, hogy ha kihasználod a kínálkozó lehetőséget, a jövőben sokkal nagyobb alkalmazkodóképességre lesz szükséged.

A hónap közepén egy a környezetedben történt változás hatására bátor lépésre szánhatod el magadat, amely kockázatos lehet, de ha bejönnek a számításaid, akkor nem csak komoly személyes hasznot könyvelhetsz el, hanem lenyűgözheted a környezetedet is, olyanokat, akinek a véleménye számít neked.

A hónap vége békés, boldog napokat és egy pihenés lehetőségét hozza számodra, de ha végül mégis a munka mellett döntesz, akkor sem kell aggódnod, a napok így is meglehetősen kellemesen telnek majd. A hónap utolsó napjaiban pedig extra bónuszként még rád mosolyoghat a szerencse is, ehhez azonban személyesen neked is tenned kell.

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban örömhírt kaphatsz, de egyben feladatot is. Komoly szerepe lehet a sikerben a határidőnek, így erre most különös figyelmet kell szentelned, ha nem akarsz úgy emlékezni ezekre a napokra, mint az elszalasztott lehetőségek időszakára. Fordíts nagy figyelmet most az egészségedre is, kerüld az ellenőrizetlen ételeket, italokat nehogy egy váratlan és kellemetlen meglepetéssel végül az ügyeleten találd magadat.

A hónap közepén fordíts több figyelmet a testmozgásra és igyekezd az energiáidat ebben levezetni. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy konfliktus miatt nagy szükséged lesz az önuralmadra, aminek hiányában komoly kellemetlenség érhet, melynek hosszabb távú kihatásai is lehetnek. Próbál a dolgokat a másik fél szemszögéből is nézni, még ha ez nagyon nehezedre esik ebben a helyzetben, akkor is.

A hónap vége felé nagy öröm érhet, mivel egy régóta vágyott siker most hirtelen bekopogtathat az ajtódon és ez felülír majd benned minden negatívumot, amit az eddig elvégzett munka és szenvedés jelentett. Az egyensúly, amely benned így létrejön, kárpótolni fog és egészen más színben láthatod a világot is, amely körbevesz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.