Napi horoszkóp 2019. március 29. – Neked is kell tenned érte

Horoszkóp minden napra

2019.03.29. 03:45

A Kost eltalálhatja Ámor nyila, az Oroszlán ma nem tud valakinek ellenállni. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma mintha eltalált volna Ámor nyila, a szerelem és a romantika lengi be szinte az egész napodat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor, ha csak teheted, ne is tervezz semmi mást mára, tölts el minél több időt a kedveseddel. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor kifejezetten tilos ma otthon maradnod. Neked ugyanis a mai este valaki igazán különlegeset hozhat. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Egy kapcsolat akkor működik igazán jól, ha a felek tudják, érzik, mi kell a másiknak. Ha el szeretnél érni valamit a partnerednél, ne várd, hogy mindig magától kitalálja. Mondd el nyugodtan, mit akarsz, hiszen senki sem gondolatolvasó. Örömmel megadja neked, amire vágysz, feltéve, ha tud róla, mi az. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Néha talán hajlamos vagy arra, hogy a partneredet kissé elhanyagold, különösen akkor, ha amúgy tele vagy egyéb feladatokkal. Egy kapcsolat azonban olyan, mint egy szobanövény. Ha nem gondozod, előbb utóbb elhervad. Köss tehát kompromisszumot és adj bele nagyobb energiát abba a kapcsolatba, amely nélkül nem lenne teljes az életed. A mai este például kifejezetten alkalmas a romantikára, nem gondolod? >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.