Napi horoszkóp 2019. március 29. – Neked is kell tenned érte

Horoszkóp minden napra

2019.03.29. 03:45

Mérleg – napi horoszkóp

Számodra a szerelem a romantika csak akkor érdekes, ha valódi tűz lobog benne. Éppen ezért nem kedveled és sokáig nem is tűröd el, ha egy kapcsolatban nincs jelen igazi szenvedély. Ha úgy érzed, hogy ezen a téren nincs minden rendben az életedben, tegyél érte, hogy újra fellobbanjon az a tűz. A mai nap például kiváló lehet arra, hogy egy kedves ötlettel felszítsd a lángokat. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod partnereddel nem zökkenőmentes tegyél érte, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Tudasd a partnereddel, mit szeretnél másképpen és mondd el, mi tenne boldoggá. Ha igazi tűz lobog köztetek, egyből reagálni fog. Ha nem így lesz, akkor talán nem a megfelelő emberrel vagy együtt. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Akár elkötelezett vagy valaki felé, akár nem, a mai napodat erősen áthatja majd az intimitás igénye. Szervezd hát úgy a napodat, hogy beleférjen egy olyan program is, ahol együtt lehetsz partnereddel, vagy ahol épp beszerezhetsz magadnak egyet. Ne várd, hogy ez a dolog magától megtörténik. Tenned is kell érte! >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.