Heti horoszkóp 2019. március 25. – március 31. – A váratlan izgalma

Horoszkóp minden hétre

2019.03.23. 17:28

A Kos kihívást jelentő hírt kaphat, a Mérleg pedig támogatást nyújthat valakinek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a kiegyensúlyozottság és a belső harmónia jellemzi a napjaidat és ebből még az sem tud majd kibillenteni, hogy körülötted közben egy családi dráma zajlik éppen. Neked viszont jó időszak arra, hogy elmélyítsd, vagy rendezd a kapcsolatodat olyanokkal, akikkel ezt fontosnak tartod. Ne feledd, hogy a kölcsönös tisztelet és a másik, akár ellentétes, véleményének elfogadása döntő jelentőségő egy hosszú távú kapcsolatban.

A hét második felében egy kihívást jelentő hírt kaphatsz, amely leginkább a családdal, a szeretteiddel kapcsolatos. Talán elsőre negatív érzelmeid lehetnek ezzel kapcsolatban, de szeretettel és elfogadással mindezeken úrrá lehetsz. Még ha először kényelmetlenül is érzed magad, ez hamar el fog múlni, ahogyan enged benned a feszültség. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében több dolog miatt is a családra, a szeretteidre kell összpontosítanod, de mindemellett számolnod kell azzal is, hogy valaki olyan, talán egy ismeretlen, lép be az életedbe, akit nem tudsz figyelmen kívül hagyni. Ezekben a napokban nem csak a családi szeretet, hanem a szerelem is nagyobb hangsúlyt kaphat az életedben, melyre talán ösztönzően hat az idegennel folytatott finom flört is.

A hét második felében jobban teszed, ha nem árulod el az érzelmeidet és a véleményedet valakiről, aminek talán az is az oka, hogy nem akarod megbántani az illetőt és talán te sem vagy biztos önmagadban. Kerüld most az érzékeny témákat és ha lehet, inkább vonulj vissza egy várhatóan kényelmetlennek látszó beszélgetés elől. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.