Napi horoszkóp 2019. március 5. – Megfontoltan haladni

Horoszkóp minden napra

2019.03.05. 03:50

Az Ikreknek át kell értékelnie néhány dolgot önmagában, a Mérlegnek egy kicsit lassabban kellene haladnia. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Te általában mindenben magabiztos vagy, egyet kivéve. Ha a magánéletről van szó, előfordul, hogy elbizonytalanodsz. Nehezen döntesz és nehezen vállalsz elkötelezettséget. Talán jobban kellene bíznod a partneredben és persze a saját vonzerődben is. >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki manipulálni szeretne oly módon, hogy az hatással lenne egy kapcsolatodra is. Az ilyesmit jó idejében felismerni és fellépni ellene, de gyakran teljesen hatástalan a szembesítés, hiszen az illető úgyis le fog tagadni mindent. A legjobb, ha végighallgatod az illetőt nyugodtan, majd teszel mindent úgy, ahogyan te akarod. >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma néhány dolgot át kell értékelned önmagadban, ha meg akarod tartani valakinek a barátságát, vagy a jóindulatát veled szemben. Néha a makacs ragaszkodás hibás elképzeléseinkhez nagy kárt is tud okozni. Légy belátó és ismerd el, ha valamiben nincs igazad. >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.