Napi horoszkóp 2019. március 5. – Megfontoltan haladni

Horoszkóp minden napra

2019.03.05. 03:50

Mérleg – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy egy kicsit lejjebb kell venned a tempót egy kapcsolatodban és megpróbálnod lassabban haladni a dolgokkal és hagyni időt a másiknak, hogy feldolgozza a közös élményeket. Ha egyszerre véletlenül túl sok lenne belőled, még azt érnéd el, hogy a másik visszavonulót fúj. Megfontoltan haladj! >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted, hogy a környezetednek nem igazán sikerül eltalálnia az igényeidet és valahogy senki sem akarja úgy csinálni a dolgokat, hogy az neked megfelelne. Tedd azt, amit ilyenkor kell és közöld világosan, mit szeretnél. Ámbár, ha mindenkivel problémád akad, nem lehetséges, hogy te vagy túl faksznis ma? >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha tiszta érzelmeket, barátságot, vagy szerelmet szeretnél, akkor óvakodnod kell attól, hogy manipulációval, vagy csúsztatásokkal mutasd másnak önmagadat, legyen az párkapcsolat, vagy barátság. Ha valakinek fontos vagy, az legyen a valódi önmagadért, különben hamis alapokra épül az egész. Éppen ezért legyél ma őszinte azzal, akit megismersz és aki valószínűleg rendkívül szimpatikus lesz számodra. >>> Itt a friss eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.