Napi horoszkóp 2019. április 16. – Mérlegelni az esélyeket

Horoszkóp minden napra

2019.04.16. 03:43

A Kosnak választania kell a szenvedélye és a nyugalma között, a Halak döntését megkérdőjelezik. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma a szenvedély és romantika egész nap ott lesz körülötted a levegőben, de nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogyan gondolod. Egy váratlan találkozás ugyanis módosíthatja az eredeti terveidet, ami feszültségeket is okozhat körülötted. Egy ponton pedig választanod kell a szenvedélyed, és a nyugalmad között.  >>> Már itt a friss heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

A ma napot hiba lenne tétlenséggel elfecsérelni, mivel a szellemi energiáid és a kreativitásod most lehetőséget biztosít arra, hogy valami maradandót alkoss magad körül. Könnyen elképzelhető az is, hogy ma meglepő felismerésre, vagy eredményre jutsz valamivel kapcsolatban, amely várhatóan a hét végi terveidre is kihatással lesz. >>> Már itt a friss heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma nagy kedvvel és energiával vágsz bele a napba, de egy ponton elakadsz, amit egy kritikus vélemény, vagy egy rosszindulatú megjegyzés okozhat. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet, bízz jobban önmagadban és ne hallgass bárkire, aki ki tudja milyen indíttatásból próbál visszahúzni. >>> Már itt a friss heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.